3 ingredienser til en god fest

3 ingredienser til en god fest

De fleste af os kan tænke tilbage på en særlig god fest, vi har været til. Nuvel, det er måske ikke tilfældet i de seneste snart to år, hvor Covid-19 har gjort det svært at holde fester eller sociale begivenheder, men ikke desto mindre er det snart til at planlægge de store fester igen.

Men hvad er det egentligt for nogle elementer, der gør festen så meget bedre? Det har vi set på her, hvor vi afslører de 3 – dog ikke hemmelige – ingredienser, der skal bruges til en god fest.

De rette gæster

Selskabet er naturligvis vigtigt for den gode fest. Men det handler ikke bare om, hvem du inviterer. Det handler i høj grad også om, hvordan du placerer dem!

Mange er desværre af det indtryk, at man skaber den bedste fest, når man placerer de mere introverte sammen med de mere ekstroverte. Men det er desværre ikke tilfældet. Tværtimod så skaber det ofte en atmosfære, hvor nogle få siger meget, og nogle intet siger. Derfor er det tit bedre at placere dem, der siger en hel masse sammen med ligesindede. Så alle får en god fest – hvad end de taler meget eller lidt.

Live musik

En god fest har live musik. Sådan er det bare. Live musik kan skabe en enestående atmosfære, som et anlæg ganske enkelt ikke kan komme i nærheden af. Når der er live musik, er det med til at forene gæsterne, som er sammen i øjeblikket omkring festen, musikken og hinandens selskab.

Og husk på! Det behøver ikke at være svært at finde god live musik til din begivenhed. Book musik til festen her – så bliver den alt andet lige det bedre.

God mad og drikke (og rigeligt af den)                    

En god fest har naturligvis god mad og drikke – i rigelige mængder. Gæsterne bør aldrig gå sultne fra festen eller føle, de ikke kan tage mere mad eller nyde et ekstra glas vin. Mad er desuden et godt samtaleemne og alkoholen er med til at løsne folk op, så snakken går, dansegulvet bliver fyldt og sød musik opstår.                         

admin