Aromaterapi æteriske olier og røgelse

Aromaterapi æteriske olier og røgelse

At få lidt mere ro i livet er noget, mange efterspørger, hvis man spørger dem. Der er nemlig fart på den virkelighed, vi har skabt i samfundet, og derfor har vi lette ved at blive stressede og føle, at vi ikke har nok tid. Grunden er, at vi dyrker travlheden. Og det kan vi derfor vende, ved også at dyrke roen. At opsøge den og gøre noget ved den, i stedet for bare at vente på den, eller forvente, at den dukker op, når vi ikke har travlt. For selvom man sætter sig ned i sofaen for at slappe af efter en lang dag, så betyder det ikke, at hjernen slapper nok af, til at opnå roen. Læs mere i denne artikel, og få gode råd til, hvordan du kobler helt af.

Røgelse og æteriske olier

Røgelse og æteriske olier er begge ting, der har til formål at gå ind og have en positiv påvirkning på de sindstilstand. Det er ikke et lægemiddel, og der er ikke nogen garanti for, at det hjælper – derfor kan du ikke bruge det aktivt som en eller anden løsning.

Det tingene i stedet gør er, at gøre dig bevidst om øjeblikket, hvor du sætter dig ned for at slappe af og finde ro. At have en duft af røgelse eller æteriske olier i samme situation gør, at du bliver bevidst om disse dufte på en måde, så du sammenkæder det med dit mål om at slappe af. De kan altså virke som en forstærkende faktor, der får dig til at lykkes med det, du sætter dig for. Hvis du vil se det spændende udvalg, så køb din røgelse og æteriske olier via dette link.

Yoga

Yoga er en anden ting, du kan praktisere, for at finde mere ro – især i din krop. Med forskellige stillinger og øvelser, mærker du forskellige områder i din krop. Og ved samtidig at skulle tænke på din vejrtrækning, kan du opnå en tilstand af ren afslapning, hvor du er forbundet med din krop på en måde, som du ikke oplever i hverdagen, fordi du fokuserer på den meget intenst.

Mindfullness

Mindfullness er, som navnet antyder, en måde at fokusere på dit sind. Med afslappende øvelser kan du finde helt ind i dig selv og glemme alt om omverdenen. Her lytter du oftest til en guide eller forskellige lyde, der, lidt som med røgelse og æteriske olier, får dig sporet ind på det, du i første omgang sætter dig for at opsøge. Du er slet ikke i tvivl, når du når til et sted, hvor du er forbundet tilpas meget til din krop, så du har lyst til at blive i denne tilstand – måske fordi den er så langt fra den stressende hverdag.

Opsøg en psykolog eller terapeut

Et sidste råd er, at du også med fordel kan opsøge en psykolog eller terapeut for at tømme din hjerne for tanker. I udlandet anvendes disse fagpersoner helt på samme måde, som vi skal handle ind. Og det er faktisk godt at kunne komme af med alt muligt til en person, fremfor at gå rundt med det over tid, så det bygger sig op.

admin