Blomsterkranse og pokaler – sådan hylder du fodboldholdet

Blomsterkranse og pokaler – sådan hylder du fodboldholdet

Er du holdleder eller træner for et fodboldhold? Så kan det være, at du er i tvivl om, hvordan du kan hylde dit hold, hvis de har vundet. Det kan du blive klogere på her, hvor du kan læse mere om alt fra pokal til fodbold og blomsterkranse.

Den klassiske, fysiske gave – pokal til fodboldholdet

En af de mest traditionelle symboler på sejr er en pokal – især i sportens verden. Derfor kan du med fordel overveje, om du ikke skal besøge pokalbutikken, hvor du finder et stort udvalg af pokaler i forskellige prisklasser. Pokalen er især populær hos de yngre fodboldspillere, som synes, at det er virkeligt sejt at vinde en pokal eller en medalje.

Blomsterkranse – til forældre, trænere og holdledere

Hvis du eller hele holdet skal give en gave for at takke en træner eller holdleder, kan I overveje alternativer til fodbold pokaler. Pokaler til fodbold er til spillerne – men hvad med de andre? En oplagt ide er at købe en smuk buket eller en dejlig blomsterkrans. Det er noget, som de fleste sætter stor pris på. Alternativt kan I også overveje at give en god flaske vin eller noget lækkert chokolade.

Er det vigtigt, at holdet vinder pokalfodbold?

Inden du begynder at tale med dit hold om sejre og pokal fodbold, er det måske vigtigt, at du tager en snak med dem – især hvis du er træner eller holdleder for et hold af helt unge fodboldspillere. Alle synes, at det er sjovest at vinde, men det er ikke altid den indstilling, du har lyst til at lære de helt unge fodboldspillere.

Derfor bør du tage en snak med de unge og fortælle dem om, at det rent faktisk ikke betyder alverden, om de slutter sæsonen med en pokal og en førsteplads i tabellen.

Hvordan skaber I en vinderkultur på holdet?

I stedet for at fokusere på fodboldsejre, kan du forsøge at skabe en sand vinderkultur på holdet. En kultur, hvor alle kæmper sit bedste, og hvor der er plads til alle. Hvis det lykkes for dig, vil du ende med et hold, hvor alle spillere har det rigtig godt.
Den gode kultur, det solide sammenhold og de glade børn vil give dig et hold, der er langt mere værd end et hold, som bare vinder fodboldkampe.

Hvordan skaber du sammenhold på holdet?

Hvis du træner et hold, hvor spillerne ikke er gode ved hinanden, eller i hvert fald ikke har et godt sammenhold, så er det her, du bør starte. Du kan blandt andet prøve at parre spillerne på forskellige måder under øvelser til træningen. På den måde tvinger du dem til at arbejde sammen i andre konstellationer end dem, der opstår naturligt, når spillerne selv må vælge.

Herudover kan du overveje, om du vil prøve at arrangere nogle sociale arrangementer, der kan styrke sammenholdet. På den måde kan hele holdet bruge tid sammen uden for banen – og det vil bringe dem alle tættere sammen.

Så kan I ende med at løfte en pokal til fodboldturneringen.

admin