Brug din graviditet til at forberede dig til dit barns ankomst

Brug din graviditet til at forberede dig til dit barns ankomst

Når man venter et barn, er det vigtigt at man er fuld forberedt på hvad det bringer. Om du så venter dig dit første eller femte barn, så kræver det stadig at man har alt sit babygrej på plads som f.eks barnevogn, højstol, tøj, bleer og meget mere. Lige så meget som det er en velsignelse at få en baby, så kan det også være meget overvældende for forældrene, men med disse tips kan du klæde dig bedst på til at tage imod dit nye barn, inden det ankommer. 

Nødvendigheder til barnets kost og ernæring

I starten af dit barns liv, får de ikke andet end modermælk eller modermælkserstatning, men derfor kan du stadig investere i diverese vitaminer og mineraler for dit barn, hvis du mener dit barn vil have gavn af det. Det kan f.eks være ved hjælp af mælkesyrer bakterier baby. Dette bruger mange forældre til deres baby, for netop at supplere de naturlige mælkesyrer bakterier som findes i tarmen samt i modermælken. Mange forældre vælger også at give deres nyfødte babyer en injektion med k-vitamin, da dette er vigtigt for barnets blod og hjælpe det med at koagulere. Det er op til jer som forældre, hvad I tænker er bedst for jeres barn, og selvfølgelig er det også vigtigt at snakke med jeres læge omkring dette. 

Fyld lageret med bleer og tøj

Det er selvfølgeligt også vigtigt med bleer, vådservietter og andre renseprodukter, til når dit barn ankommer. Derfor er det vigtigt, at man har handlet dette ind, under graviditeten, så man ikke skal ud efter dette så snart barnet er her. Derudover er det ikke nogen hemmelighed, at børn hurtig kan svine og blive beskidte. Derfor er det vigtig med en masse tøj, så dit barn kan komme i rene klæder igen, efter deres måltid.

admin