December er den dyreste måned i året

December er den dyreste måned i året

December er en måned, hvor man giver. Det er den årstid, hvor vi tilbringer tid sammen med vores venner og familie, udveksler gaver og pynter vores hjem til jul. Men hvad du måske ikke er klar over, er, at december kan være en af årets dyreste måneder! Der er så mange ting, der skal købes i denne festlige tid: julegaver, julepynt, adventsgaver, kalendergaver og mad. Alle disse udgifter løber hurtigt op – men heldigvis er der måder at spare penge på dine indkøb i denne juletid!

Udnyt Black Friday

Black Friday lægger i slutningen af november måned perfekt til at få ordnet alle julegave indkøbende, for på Black Friday kan du købe både tøj, elektronik, hårde hvidevare, legetøj og meget andet til udsalgspriser.

Her kan du få købt kjoler til nytårsaften, så der er styr på outfittet, men du kan også købe nogle af alle de andre ting, som du føler, at du mangler til dig selv, eller din bolig. Det kan også være billig julepynt, som du kan bruge til at jule lidt ekstra op med.

Gør brug af gavekorts

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give tante Tut og bedstefar Erik, så glæd dem, så køb et gavekort til dem til noget, de godt kan lide. I stedet for at give dem den sædvanlige kurv med små gaver i. At varierer sit gavevalg, kan være en god ting, som holder spændingen i skakt jul efter jul. At give gavekorts kan være et bedre alternativ til redde penge, som godt kan virke lidt kedeligt.

Husk returretten

Mange butikker, både fysiske og online, har en udvidet retur/byttepolitik, hvad angår julegaver. Det er en ekstra service, hvor de har valgt at udvide returretten fra de lovkrævne 14 dage. Det gør, at du kan købe gaver, vel vidende om, at de måske skal byttes. Det gør det mere praktisk for dig som gavegiver, og især for gavemodtageren.

admin