Den bedste julegave til kvinden

Den bedste julegave til kvinden

Året bedste julegave

 

Julen er en særlig højtid og en tid, hvor alle elsker at modtage gaver, men selvfølgelig også at give gaver. Det er ikke altid nemt at overraske med en gave, der tager pusten fra folk. Men smykker har næsten aldrig skuffet.

 

Smykkegaveideer til jul

 

Smykkegaver har den rigtige glød, og har som reelt altid den mest kærlige betydning! Materialerne og den håndværksmæssige ekspertise gør at de fleste smykker er udødelige gaver, der vil blive husket i mange år fremover.

 

I denne artikel giver vi dig de bedste tips til at vælge den perfekte blanding af moderne og klassiske, tidsløse smykker. Så når du har læst denne artikel skal du blot beslutte dig for, hvilket vidunder du skal vælge til at lægge under træet i år.

 

1. Halskæder til jul

Halskæder er kraftfulde gaver. De forskellige længder og tykkelser gør dem til alsidige genstande, der kan forvandle hele ens outfits.

 

Hvis du leder efter smykker, som dine kæreste, mor eller søster kan bære til enhver lejlighed, så vælg en halskæde med et fint vedhæng. Husk, at enhver kvinde vil elske en halskæde udsmykket med dyrebare detaljer.

 

Halskæde gaveideer:

 

 • Simpel Solitære halskæde fra Abelstedt

 

 • Guld hjerte med sten fra Abelstedt

 

 • Blomster halskæde i guld fra Abelstedt

 

 

2. Armbånd

Armbånd fremkalder lys og beundring, især blandt de nutidige kvinder. Armbånd har aldrig været mere populært, og har din kæreste en masse smykker, er det klart armbånd du skal vælge, da de er smukke at sætte sammen. Dette kan være en vidunderlig gave til damer med smag for store og mange smykker på en gang. Vil du overraske en person du har tæt på dig og give dem noget særligt? Så vælg et armbånd da de er smarte, moderigtige og stilfulde!

 

Armbånd gaveideer:

 

 • Guld Bangle fra Abelstedt A kollektion

 

 • Sahara yellow armbånd

 

 • diamant armband I guld

 

3. Øreringe

Når du ikke er sikker på, hvilken type smykker din søster, mor eller kvinde kan lide, så sats på øreringe. De er sarte og fungerer rigtig godt sammen med alle andre smykker hun måtte have. Og så er det et smykker man ikke behøver at have en bestemt størrelse for.

 

Hvis din kæreste kan lide en bestemt farve, så udforsk dråbeøreringe med ædelstene eller CZ sten, eller vælg måske bare et par simple hjerte øreringe. Giv hende en overraskelse du ved hun aldrig vil glemme, find et smykke der er fuld af betydning, og som kan ses på afstand.

 

Gaveideer til øreringe:

 

 • Hjerte øreringe i guld

 

 • simpel ørering i guld med en lille sten

 

 • store dristige øreringe i sterling sølv

 

4. Ring i julegave

Ringe er ligesom armbånd et af de få smykker, hvor deres ejer kan se på dem hele dagen lang. På denne måde vil denne gave altid minde folk om din overraskelse og betænksomhed. En ring er det mest betydningsfulde smykke, da de selvfølgelig også bliver brugt til en vielse og frieri. Vidste du at december er den årstid hvor flest bliver forlovet?

 

Det kan være svært at købe ringe i julegave, når det kommer til størrelse, men specialiserede smykkebutikker som Abelstedt er altid klar til at foretage en ombytning helt gratis.

Ringe er blevet brugt til at markere særlige lejligheder siden konger og dronningers tid, så gør denne jul til noget særligt og overrask hende med et smykke i julegave.

 

Ringe i julegave:

 

 • Simpel alliance ring
 • Halo diamant ring
 • Guld ring med farvede sten

5. Giv et ur i julegave

Leder du efter et smykke hun kan bruge til hverdag? Så vælg at invester i et ur der har både luksus og en teknologi der er holdbar til fremtiden. Ure er elegante smykker og kommer ofte i begrænsede mængder, hvilket gør dem ultra-originale!

 

Uanset om du leder efter en gave til din søster, veninde eller mor kan et ur være en personlig gave hun aldrig vil glemme.

admin