Derfor skal du bruge kunstige blomster på dit badeværelse

Derfor skal du bruge kunstige blomster på dit badeværelse

Blomster og planter på badeværelset er dejligt, da det giver det friske udtryk, som de fleste ønsker på deres badeværelser. Men hvis du har prøvet at indrette dit badeværelse ved du, at det kan være svært at holde blomsterne i live på badeværelset. Dette skyldes det fugtige indeklima og det i mange tilfælde manglende sollys. Ved i stedet at bruge kunstblomster slipper du for at kæmpe for at holde liv i dine planter på badeværelser. Når blomsterne er af plastik, er den største opgave at finde ud af hvor de skal stå, og så er de helt selvkørende derfra. Når du skal indrette dit hjem med kunstige blomster og buketter, er der dog nogle ting, som du med fordel kan overveje. Bliv lidt klogere på kunstige blomster på badeværelset herunder.

Hvor store skal kunstblomsterne være?

For det første bør du overveje, hvor store dine kunstige blomster skal være. Vil du indrette med enkelt store blomster, mange små eller en blanding af de to? Store planter kan være flotte på et badeværelse, men i mindre rum kan de hurtigt komme til at stå i vejen eller virke uoverskuelige. Når du har fundet ud af, hvor store kunstblomsterne skal være, skal du også overveje placeringen.

Hvor skal de stå?

Placeringen er mindst lige så vigtig som kunstblomsternes størrelse. Den rette placering kan bringe det bedste frem i både rummet og blomsterne, mens en dårlig placering kan være irriterende i dagligdagen, hvis blomsten står i vejen. Desuden kan der hurtigt komme til at virke rodet, hvis det ligner, at blomsterne bare er placeret tilfældigt.

Vælg dine yndlingsblomster

Hvis du har en yndlingsblomst eller i hvert fald nogle, du foretrækker mere end andre, bør du vælge dem. Ved at tage en blomst, som du elsker at se på, vil du nyde de kunstige blomster i endnu længere tid.

Lav grønne områder

Et sidste godt råd til at indrette med kunstblomster er, at lave små områder, hvor du stiller 2-3 kunstige planter eller blomster sammen. På den måde komplementerer de hinanden og bidrager til at skabe den hyggelige stemning, de fleste ønsker på deres badeværelse.

Find dine kunstblomster og kunstbuketter hos estetika.dk, hvor du også kan finde fine vaser til dine nye blomster.

admin