Enkelte dage du skal være opmærksom på i løbet af året

Enkelte dage du skal være opmærksom på i løbet af året

Der er mange mærkedage, når man sammenlagt ser på et kalenderår. Nogle er mere vigtige end andre, og mange af dem kommer også an på, hvad det lige er, man helt personligt går op i. Men det er dog godt at vide lidt om dem alle, så man netop har mulighed for at vælge dem til eller fra. Det kan også være, at der er nogle, man måske slet ikke kender til. Faktisk kommer der også løbende nye til, som dage bliver indført og stiger i popularitet blandt befolkningen.

Sankt Hans

Sankt Hans er en hyggelig tradition, som markerer midten af sommeren. Det er derfor typisk dejligt vejr og varmt om aftenen. Her samles man om store bål, som man antænder. Nogle har også den obligatoriske heks i toppen, der ligedes bliver brændt af. I gamle dage brændte man kvinder på denne måde, som man mente var hekse. I dag er det blot hyggen omkring det, og man synger i fællesskab og nyder øjeblikket sammen. Man kan slappe af ved varmen fra bålet, og nogle steder er der fest til sent på natten, hvor man bare er sammen og fejrer livet.

Valentines Dag

Valentines Dag er en dag, der er kommet til over de sidste år. Vi har adapteret den fra USA, og det er en dag, der står i kærlighedens tegn. Her fejrer vi vores forhold og dem der står os nært i livet. Her tager par typisk ud for at spise en middag og prioritere hinandens selskab væk fra den travle hverdag. Det er også denne dag, hvor der på verdensplan er flest, der friter til hinanden – eller måske endda vælger at blive gift. Ja, alt er rosenrødt, og kærligheden er forrest i køen. Og det er da også en skøn ting at fejre.

admin