Find mere ro i hverdagen med en hængekøje i haven

Find mere ro i hverdagen med en hængekøje i haven

Naturens stilhed og skønhed er på mange måder fantastisk, og der findes således ikke noget som natur, når der skal slappes af og findes ro. Naturen har en helt speciel evne til straks at skrue ned for stress og andre dårligdomme, og derfor er der mange, som søger ud i naturen, når der er problemer, eller når det bare er tid til at koble helt af.

Men du behøver ikke gå en lang tur i skoven eller søge ned til et ensomt bjerg i Mellemeuropa for at finde naturens ro. Hvis du ejer en større eller mindre have, har du nemlig allerede rige muligheder for at nyde naturen lige udenfor din hoveddør.

Natur er mange ting, og det er både store bjerge og bladende på dit æbletræ. Naturens mirakler findes alle steder, og det handler derfor bare om at åbne øjnene og kigge.

Derfor kan du med fordel gøre med ud af din have, så du får bedre mulighed for at nyde naturen derude. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal gå i gang med at grave hele haven op og ringe til en landskabsarkitekt, for en vild have er også rar og afslappende at opholde sig i.

I stedet handler det om at skabe nogle hyggelige rum i haven, hvor du kan komme forbi og slappe af, og hvor du kan suge naturens ro ind. Det kan du bl.a. gøre have at hænge en hængekøje op i haven på et sted, hvor du holder af at være.

Find dit yndlingssted i haven til din hængekøje

En hængekøje er et helt specielt møbel, som for mange er lig med ægte afslapning og livsnydelse. Der findes ikke noget bedre end at smide benene op for at slappe lidt af under den åbne himmel, for når først det evige blå åbner sig over dig, bliver alle livets problemer pludseligt lidt mindre.

Det gode ved en hængekøje er, at du kan placere den på dit yndlingssted i haven, så du kan nyde den blå himmel, og så du kan suge indtrykkene fra dine yndlingstræer ind, mens du ligger og slapper fuldstændigt af.

Her kan du ligge og nyde de blide vug i din hængekøje, mens blomsterne dufter omkring dig, og mens vinden ridsler mellem bladende i buske, træer og hække.

Derfor findes der få ting, som er mere afslappende end at ligge i haven i en hængekøje, og det er derfor det helt perfekte sted at komme hen, når du gerne vil nyde en stille stund og slappe fuldstændigt af – eksempelvis efter en lang arbejdsdag.

Vælg en hængekøje der passer til dig

Hængekøjer kommer i mange forskellige typer og størrelser, og du skal derfor kigge på, hvad du har behov for. Du kan bl.a. vælge en klassisk hængekøje, som skal hænge i fikspunkter – det kan eksempelvis være to træer, der står tæt i din have. Du kan også vælge en hængekøje med eget stativ for mere fleksibilitet, som du kan placere lige netop der, hvor du ønsker.

 

admin