Har du smerter på kontorjobbet, så led efter en ny kontorstol

Har du smerter på kontorjobbet, så led efter en ny kontorstol

Hvis du har smerter på kontoret, er det måske på tide at få en ny stol. Mange mennesker bruger mange timer på at sidde i en kontorstol, og hvis den ikke er komfortabel, kan man få ondt. Det er ikke kun vigtigt at finde en stol, der er komfortabel, men du skal også sikre dig, at du sidder korrekt. I dette blogindlæg vil vi fortælle, hvad du skal kigge efter, når du køber en ny kontorstol, samt hvordan du sidder korrekt på en.

Komfort

Når du er på udkig efter en ny kontorstol, er komfort afgørende. Du vil gerne finde en stol, der støtter din ryg og ikke giver dig smerter. Det er også vigtigt at sikre, at stolen har den rigtige højde for dig.

Støtte

Når du leder efter en ny kontorstol, er det vigtigt at finde en, der støtter din ryg. Du vil gerne finde en stol, der har en god lændestøtte. Dette vil hjælpe med at forhindre smerter i din lænd.

Indstillingsmuligheder

Det er også vigtigt at finde en kontorstol, der er justerbar. Du skal kunne indstille stolens højde og ryglænet. På den måde kan du finde en behagelig position for din krop.

Sådan sidder du korrekt på en kontorstol

Nu, hvor du ved, hvad du skal kigge efter, når du køber en ny kontorstol, kan vi tale om, hvordan du sidder korrekt i en stol.

  • Først skal du justere stolens højde, så dine fødder står fladt på jorden, og dine knæ har en 90 graders vinkel.
  • Derefter skal du justere ryglænet, så det støtter din lænd.
  • Til sidst skal du justere armlænene, så de er i en behagelig højde for dig

Uanset hvor aktiv man er og hvor sundt man lever, så har ingen kroppe godt af at sidde stille i 7 timer i streg på en stol, og især ikke, hvis stolen ikke er optimal. Derfor er det også vigtigt, at man husker at variere, så vidt det er muligt, når man arbejder.

Der er flere måder, man kan gøre det på, et er, at man kan rejse sig og lige strække benene, hente en kop kaffe eller et stykke frugt. En anden god måde er at hæve bordet og stå op, imens man arbejder. Og sidst, men ikke mindst, så er det også vigtigt, at du kommer væk fra kontoret og får gang i benene, det kan være tage trapperne ned til kantinen eller gå en hurtig tur i din frokostpause.

admin