Herremode – sådan bliver du stilren

Herremode – sådan bliver du stilren

Har du nogensinde åbnet et modeblad og spekuleret på, hvordan du mon selv kan opnå samme gode stil, som de mænd, der er med i magasinerne? I så fald, er du landet det rette sted, for vi bringer her de 3 hemmeligheder, der er med til at gøre herremoden stilren.

Farver, der er evergreens

En af de ting, som de bedst klædte virkelig mestrer, er deres farvevalg. Der er ingen grundt til at bruge krudt på at holde øje på modens seneste tendenser, da mønstre, øjebliksfarver og andet er trends og hurtigt forgår.

I stedet kan du som mand holde fokus på stilrene farver som er nemme at kombinerer. Tænk på hvid, sort, grå, marineblå og evt. farver som olivengrøn, sennepsfarver o.l. Tænk i simple farver, som ikke er fancy, men sidder på tøj, der sidder godt til kroppen og er i ordentlig kvalitet. Det vil til hver en tid fremstå både pænere og mere stilsikkert end at hoppe med på de mange skiftende trends.

Accessories

Flot tøj i velvalgte farver er en ting. Men dine accessories er også med til at definere din stil. Tænk igen på det enkelte og stilrene her, men husk også: skal du finde et sted at vise lidt kant og karakter, så er det her. Brug et klassisk herreur, og kombiner det med flotte herresmykker som ringe, armbånd etc. Se gode bud på herrearmbånd her.

Gå altid efter materialer med maskuline udtryk: Det vil sige læder, metal o.l.

De små match og detaljer

En af det ting, som de mest stilsikre mænd formår, er at skabe sammenhørighed i deres outfit via små gennemtænkte detaljer. Det kan f.eks. gøres ved at kombinere et brunt bælte med et sæt brune sko, så der er referencer og ensartethed at spore i udtrykket. Det kunne f.eks. være til tidligere nævnte sorte, hvide eller marineblå farver, hvor de brune detaljer vil skabe kontrast og liv i udtrykket.  

admin