Hold den perfekte børnefødselsdag med Gurli Gris tema

Hold den perfekte børnefødselsdag med Gurli Gris tema

Elsker dit barn ligesom de fleste andre børn i landet også Gurli Gris? Hvorfor så ikke holde en Gurli Gris fødselsdag for dit barn, næste gang det fylder år?

Det vil uden tvivl falde i god jord hos dit barn, ligesom venner og familie helt sikkert vil nyde at se dit og eventuelt deres egne børn blive glade for temaet til fødselsdagen.

Skab en uforglemmelig børnefødselsdag

Gurli Gris, der nok også af de fleste børn kendes fra YouTube som Peppa Pig, har de seneste år vundet indtog i tusindvis af børns hjerter. Derfor er det også ganske naturligt, at dit barn både ønsker sig en masse legetøj i Gurli Gris tema og også drømmer om en Gurli Gris fødselsdag. Så hvorfor ikke opfylde dit barns ønske?

De bedste børnefødselsdage fra ens egen barndom havde ofte et tema, og derfor er du også sikret, at dit barn vil huske sin egen fødselsdag som rigtig god, hvis du for eksempel vælger at holde festen i et Gurli Gris tema.

Slip for besværet, og book det hele på én gang

At afholde en temafest kan dog i første omgang godt virke en smule besværligt. Men det behøver det faktisk slet ikke at være. Du kan nemlig let finde en festpakke, hvor alle genstande er inkluderet, og på den måde kan du hurtigt skabe den helt perfekte Gurli Gris fødselsdagsfest for dit barn.

I festpakken finder du nemlig både paptallerkner, papkrus, en dug, servietter, guirlander, hatte, balloner og lys til kagen. Med andre ord er der altså alle de nødvendige festartikler, som kan sikre, at dit barns Gurli Gris fødselsdag bliver helt perfekt.

Sæt dit eget præg på festen

Du kan selvfølgelig også gå linen helt ud og fortsætte temafesten ud over de festartikler, som er fulgt med i en eventuel festpakke.

Du kan for eksempel lave et område i hjemmet, hvor børnene til fødselsdagen selv kan klippe Gurli Gris ud og klistre på for eksempel hatte, kopper eller små huse af papir eller pap. Du kan også forberede en påklædningsdukkeleg, hvor børnene kan klæde Gurli Gris i forskelligt tøj.

Og med en lyserød kage, lyserøde drikkevarer og måske endda lyserøde boller kan du sætte to streger under temaet og på den måde skabe den ultimative Gurli Gris fødselsdag, som sjældent vil blive glemt. Det er kun fantasien, som sætter grænserne.

admin