Hvilken hunde skal bruge en hundetrappe

Hvilken hunde skal bruge en hundetrappe

En hundetrappe er til de fleste hunde 

Når hundeejere høre ordet hundetrappe kan de godt komme i tvivl om præcis hvad en hundetrappe bruges til. Mange tror fejlagtigt det er til bilen, men her bruges som oftes en hunderampe. 

En hundetrappe er faktisk ofte nogle få trin på en lille trappe af stof eller plast som hunden kan bruge når den skal op og ned af f. eks en sofa. Mange hunde får også lov at gå i sengen og her er en hundetrappe super praktisk. 

Er en hundetrappe nødvendig til hunden ? 

En hundetrappe er jo ikke livsnødvendig men faktisk belaster hunden sine led hver eneste gang den foretager spring ned af en sofa. Har du derfor en hunderace som måske er ekstra udsat er det værd at overveje at investere i en trappe til din hund.

Er din hund også i sengen kan det være rigtig mange spring i løbet af en dag. Det er ikke noget du måske bemærker her og nu med din hund men på sigt kan hunden godt belaste sin krop og sine led og så er hundens trivsel ikke god.

Hvor køber man en hundetrappe ? 

En hundetrappe kan købes hos mange forskellige forhandlere og i forskellige designs. Det er jo vigtigt at understrege at du ikke behøver at have en trappe til hunden stående permanent. Den kan sagtens sættes væk når du har gæster eller familie på besøg. 

En hundetrappe fås i mange designs så der er også mulighed for at finde noget der matcher den stil du har i din bolig. På den lange bane kan det have stor betydning for din hund og ikke mindst hundens led og velvære. 

Tit og ofte når man bliver opmærksom på at hunden har belastet sin krop er det nogen gange så sent i processen at det er svært at gøre godt igen. Du forebygger derfor en masse med en hundetrappe. En investering i din hund som kommer hele familien tilgode i det lange løb.

 

admin