Sådan holder du en fest

Sådan holder du en fest

At holde en fest er en fantastisk måde at komme sammen med venner, familie, arbejdskolleger eller klassekammerater på. Uanset om det er en fødselsdag, eksamen, bryllup eller en særlig lejlighed, er det en fantastisk mulighed for at holde en fest med andre, som du virkelig savner. Det er endnu bedre, når festen kan være så stressfri som muligt. Og nøglen til en stressfri fest er… planlægger fremad!

1.Sted

Alt er baseret på placeringsbeslutningen. Det er en ting, hvis du går i skole. Her holder lærerne øje med dig, vagter holder øje med dig, du kan spille høj musik, og det siger sig selv, at du ikke generer dine naboer. I bliver alle sendt hjem klokken ti.

Dette er en helt anden situation, hvis forælderen betaler for disse sammenkomster i en café. Der er ikke plads til frihed. Alt, hvad de vil gøre, er at lade dig danse og fodre dig godt.

En anden sang kaldes husfesten. Hvor skal man hen er lige her. Men ikke alle forældre vil tillade, at deres lejlighed bliver skraldet.

En picnic i parken er også en god idé, men muligheden i skoven er den mest risikable af alle de nævnte. Men hvis du beslutter dig for at organisere din fest i parken, men vejret ikke er så godt, kan du tage med dig en pop-up pavillon.

2.En lejlighed til at feste

For at festen skal blive en succes, er det bedre at specificere på forhånd, hvilken lejlighed du går til. Løbetid eller akademisk års afslutning? Officielle fridage? Selv for et møde “bare sådan” ville det være smart at have en begrundelse i tankerne. Eksempler er årets 35. regn, det første snefald eller udgivelsen af en ny J.K. Rowling-bog.

3.Antallet af gæster

Du kan kun tale med drengene fra din klasse på en skolefest, hvilket tvinger dig til at interagere med mennesker, du ikke længere kan se. Nå, alt har sine fordele og ulemper. Men du kan genkende kendte fyre fra en uventet side. Som illustration skinner en person på dans, en anden på at spille guitar og den tredje på magiske tricks.

Du har en beslutning på husfesten. Eliminer slagsmål, skrig og boringer på forhånd. Alle dem, der vil skabe problemer.

Du bør dog altid sammenligne rummets størrelse med antallet af gæster. Tyve mennesker vil have svært ved at passe ind i en etværelses lejlighed.

4.Sikkerhed

Det er bedst at undgå at blande sig i skoven uden voksne, fordi dette er den triste virkelighed i vores liv: enhver begivenhed kræver beskyttelse. I skolen er du beskyttet af fuldtidsvagter og låste døre.

Informer dine lokale naboer om, at du vil have besøgende. Hvis ikke, vil de ud fra støjen tro, at en gruppe tyve brød ind i lejligheden, og de vil ringe til politiet.

Når alle er til stede, skal du lukke dørene og holde dem låst for fremmede.

5.Festaktiviteter og underholdning

Dette skal også tages hånd om på forhånd.

Der er kedelige danse. Ikke alle kan danse, og ikke alle vil have plads på det plaster, du har tilbage til denne lektion.

Så det er vigtigt at overveje spil. Alt vil gøre, herunder brætspil, fortabelse spil og børnevenlig “Cold-hot” underholdning. Kast en pasform, hvis din fantasi helt fejler; dine venner vil tilbyde dig en række konkurrencer. Vær opmærksom på renheden af rummet. Sørg for, at der er smukke dekorationer, tæpper (som et Isabelle gulv), lys osv.

Gå udenfor i de varme måneder og spil ethvert udendørs spil, du kan lide, med godt selskab.

Tror du, du er for gammel til disse spil? Dette er en skam. Du starter, og du vil ikke bemærke, hvordan spillet vil tage dig. Hav det sjovt

admin