Sig det med blomster…. eller lingeri

Sig det med blomster…. eller lingeri

Skal du være sød ved kæresten så køb blomster til hende…. eller lingeri!

Tager du blomster med hjem til kæresten eller konen, så bliver hun uden tvivl glad. Det er dog ikke det eneste du kan skabe glæde med. Mange kvinder elsker nemlig også at blive overrasket med et nyt og frækt lingeri. Ikke mindst fordi generelt bare elsker undertøj. Som man tror man nemlig de kun tager det på for dig. Det er ikke helt tilfældet. De fleste tager det lige så meget på for deres egen skyld. Det rigtige undertøj gør nemlig at hun føler sig lidt mere lækker. 

Hvad skal man tage med ?

Det store dilemma er hvad du skal købe til hende. Alt i alt skal det jo også være noget man som mand selv syntes er frækt, ellers giver det ikke den store mening. Den første store faldgrube er størrelsen. Tager du en størrelse BH med der er for stor, er det lige så slemt som at tage en med der er for lille. Kvinder kan se et personlig angreb i alle de fejl du laver. Det kan hurtig ende med at give bagslag. Så lav et sneak peak i hendes skuffe med undertøj og se hvilke størrelser hun bruger. Når det kommer til smagen, er det også en god ide at kigge på hvad hun ellers har. Er der masser af rødt i skuffen, så er det nok en god farve at vælge. Ligger der kun sort og hvidt, så kan det godt være at et turkis eller lilla sæt ikke falder helt i smagen. 

Til kvinderne.. Husk at tage det på.

Kommer han så endelig hjem med noget frækt lingeri, så husk at tage det på. Han har gjort sig umage, når han går ind i en butik og prøver at finde noget du både kan lide og som passer ( også selvom det ikke ramte helt rigtig ). Belønningen ved at tage det på er fantastisk. De gange du tager det på behøves du ikke tænke på at skulle gøre det færdig bagefter med sexlegetøj. Han vil være noget mere vild og nok også give dig det stjerneskud du håbede på. 

admin